Küçükçekmece BESYO Spor Akademisinin amacı nedir?
Biz amaçlarımız doğrultusunda ilerleme kaydederek bize gelen öğrencilerimizi olabildiğince başarıya taşımayı görev bildik. Küçükçekmece BESYO Spor Akademisi olarak bu yolda ilerleyerek öğrencilerimizin genelini geliştirerek hep başarıya taşıdık. Bulunduğumuz konumdan gayet memnunuz önemli olan bizim değil bize güvenip gelen öğrencilerimizin başarısıdır. Her zaman ön planda tuttuğumuz konu disiplindir.

BESYOYU Kimler Tercih Etmeli?
Spor zeki insanların yaptığı aslında çok basit bir aktivitedir. Genel olarak tüm spor dallarında fizikten çok aklıyla ön plana çıkan oyuncuların başarıya sahip olduğunu biraz araştırma yapma sonucu görebilirsiniz. Günümüzdeki spor dallarına bakarak da hepsini her geçen gün daha da geliştiğini görebiliriz. Sürekli devam eden bu değişime ayak uydurmak isterseniz eğer Küçükçekmece BESYO Spor Akademisi olarak size bu konu hakkında da yapmanız gereken şeylerden bahsedebiliriz. Amacımız sizi sadece fiziksel değil zihinsel olarak da hazırlayıp aynı zamanda konu hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlamak.

BESYO’yu Kazanabilmek İçin Hangi Adımları İzlemem Gerekiyor?
İlk olarak tabi ki hedeflemiş olduğunuz üniversitenin taban puanına göre üniversite sınavında TYT ve AYT de gerekli puanı yaparak üniversiteyi öncesinde olarak tutturmanız gerekmektedir. Üniversiteyi tutturduktan sonra da işlemler tamamlanmış olmuyor. Üniversitenin sizin için hazırladığı yetenek sınavını istedikleri sürede veya altında tamamlamanız gerekmektedir. Bu konumda da bizden eğitim almış olursanız diğer adaylardan her zaman 1 adım önde olmuş olursunuz. Size tavsiyemiz geç olmadan bize yani Küçükçekmece BESYO Spor Akademisine katılmanız ve şimdiden antrenmanlar yaparak yetenek sınavına hazırlanmanızdır.

Küçükçekmece BESYO Spor Akademisini neden tercih etmeliyim?
Uzman antrenörlerden oluşan sizin için kurulmuş antrenör kadromuz ile beklediğinizden çok daha iyi bir ilerleme kat edeceksiniz. Önceliğimiz tabi ki sizi sınava hazırlamak ile birlikte aynı zamanda sizi spora heveslendirmek ve ilginizin artmasını sağlamak. Kondisyonunuzun formda olması ve dayanıklılığınız BESYO parkuru için en önemli etkenlerdir. Seçeceğiniz bölümler hakkında sorularınızı vs. cevaplayan uzmanlarımız olmakla birlikte fiziksel gelişiminiz hakkında da sizi bilgilendirip yardımcı olacak bir ekibimizde bulunmaktadır. Sizi olabildiğince hedefinize giden yolda yolunuzu kolaylaştırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağımıza emin olabilirsiniz. Hedefiniz olan bölüm hakkında bilgi sahibi olabilmeniz adıma her bölümün uzmanı olarak profesyonel bir kadromuz bulunmakta.

Küçükçekmece BESYO Spor Akademisinde Ne Şekilde Eğitim Verilir?
Her üniversitenin yetenek sınavının olacağı zaman üniversitelerin kendilerine göre değişiklik göstermektedir. Bizim yaptığımız ve yapılması gereken şey öğrencilerin yetenek sınavlarının tarihlerine göre onlara bireysel antrenman programları hazırlamak ve sınav zamanına kadar onları çoktan hazır edip son haftalarda sadece antrenmanlarını tekrar etmeleri en doğru antrenman yaptırma şeklidir. Öğrencilerimize özellikle ve ekstra yaptırdığımız antrenmanlar; kondisyon, kuvvet, koordinasyon, dayanıklılık gibi antrenmanları sürekli yapmaları yetenek parkuruna alışık olmasalar da zorlanmadan yapmalarını, yetenek parkurunu basitleştirmelerine yardımcı olacaktır. Öğrencilerimiz ile yaptığımız bireysel antrenmanların düzeyini yoğunluğunu genellikle öğrencilerimizin seviyesi belirler. Onlar antrenman konusunda ne kadar gelişmeye müsaitse ne kadar isteklilerse bizlerde antrenmanlarını ona göre yaptırıyoruz. Antrenmansız bir şekilde yetenek parkurunda üniversitelerin istediği sürelerde gelebilmek çok zordur böyle bir zorluğa girmek yerine Küçükçekmece BESYO Spor Akademimize katılım sağlayarak rakiplerinizi kendinizden çok daha geride bırakabilirsiniz. Her şey için tekrar ve çalışma gerekir aksi takdirde başarılı olma oranınızı düşürmüş olursunuz ki bizim de amacımız sizleri en yükseklere taşımak hedeflemiş olduğunuz üniversitelere yerleşmenizi sağlamaktır. Çok daha bir performans göstererek yetenek sınavını tamamlayabilmek varken siz neden daha azı ile yetinesiniz ki. Geç olmadan sizde aramıza katılın.