Güngören BESYO Spor Akademisi
Güngören BESYO Spor Akademisi adı altında öncelikle kendimizi tanıtarak öğrencilerimizi ne şekilde yetiştirip neler öğrettiğimizden biraz bahsedelim. Öncelikle tüm öğrencilerimizle aramızdaki konuşmalarda görüşmelerde resmiyet değil samimiyet hâkimdir. Tabi ki ahlak çerçevesi içindedir. Saygınlıklarını ve ahlaklarını olabildiğince olması gereken düzeyde tutmak için çalışıyoruz. Yıllardır emek verdiğimiz bu camiada adımızın tamamıyla sadece başarı ve disiplin adı altında duyulması için çabaladık ve başardığımız düşüncesindeyiz. Öğrencilerimizi yetenek sınavına hazırlarken bu ne kadar ciddi bir iş olsa da biraz da samimiyetle yetenek sınavı için yaptığımız antrenmanlar herkes adına keyifli geçiyor. Söylemeye çalıştığımız işimizin ciddiyetinin farkındayız ve olması gerektiği gibi hatta çok daha iyisini yapıyoruz. Ama işimizi yaparken aynı zamanda öğrencilerimizle eğlenmeyi de ihmal etmiyoruz. Güngören BESYO Spor Akademisi olarak tam olarak yaptığımız iş öğrencilerimizi BESYO bölümünün yetenek sınavlarına hazırlamak rakiplerimizden farklı yaptığımızı düşündüğümüz ve bizim için en önemli olan konu da disiplindir. Güngören BESYO Spor Akademisi tüm öğrencilerimizi davet eder ve gelmelerini bekleriz.

Neden Güngören BESYO Spor Akademisini Tercih Etmeliyim?
Aklınızda bu tarz bir sorunun olması çok normal sonuçta bizim dışımızda o kadar akademi varken bizi tercih etmenizi sağlayacak etken bizi diğer akademilerden farklı yapan şey nedir? Biz öğrencilerimizi yalnızca yetenek sınavına çalıştırmakla kalmıyor üniversite de seçeceği BESYO bölümlerinden tercihi hangisiyse o bölüm hakkında kendilerini bilgi sahibi yapıyoruz. Öğrencilerimizin aklında hiç soru işareti kalmaması adına oluşturmuş olduğumuz profesyonellerden oluşan uzman kadromuza öğrencilerimiz akıllarında kalan veya bilgi sahibi olmak istediği konuları ve soruları sorarak olabildiğince deneyim ve bilgi kazanarak üniversitelere kendilerini daha önceden az da olsa hazırlanarak gidiyorlar. İçimizi bu saye de biraz daha rahatlatarak öğrencilerimizi okumak istedikleri bölüm hakkında elimizden geldiğince bilgi sahibi yapmaya gayret gösteriyoruz. Özellikle de aramızdaki güven bağı bizler için çok önemli bize gelen öğrencilerimiz genellikle referanslarımız ile geliyor ve geldiklerinde kendilerinden de bizden de emin oluyorlar. Üniversitelere göre değişiklik gösteren yetenek sınavlarının tarihleri bizim çalışmamıza ve antrenmanlarımızın aksamasına sebep olmuyor. Öğrencilerimizin tercih etmiş olduğu üniversitelerin yetenek sınavlarının tarihlerine göre öğrencilerimizle antrenman yapıyoruz. Antrenmanlarımızın yoğunluğunu genel olarak öğrencilerimizin düzeyleri belirliyor. Her antrenmanda üstüne biraz daha koyarak öğrencilerimizin yapabilecekleri en iyi sürelerde yapmalarını sağlıyoruz. Yetenek sınavlarına kadar çoktan hazır olmuş oluyorlar. Öğrencilerimizin yetenek sınavlarını kolay bir şekilde tamamlamalarını sağlamak için öncelik olarak tuttuğumuz özellikleri; kondisyonları, kuvvetleri, dayanıklılıkları ve süratleri. Bütün öğrencilerimiz Güngören BESYO Spor Akademisi eğitimini tamamlamadan tüm bu özelliklere sahip olmuş ve yetenek sınavına hazır bir halde aramızdan ayrılıyor.

BESYO Bölümünde İş İmkanları Nelerdir?
BESYO bölümünden mezun olarak spor alanında birçok mesleğe sahip olabilirsiniz. BESYO bölümünden mezun olarak yapılan en bilindik meslek beden eğitimi öğretmenliğidir ama BESYO bölümü tabi ki sadece bundan ibaret değildir. İçinde daha birçok bölümü de bulundurmakta. Örnek olarak; antrenörlük, spor yöneticiliği ve rekreasyon bölümlerini de içinde bulundurmaktadır. Antrenörlük bölümünden mezun olduktan sonra, antrenörlük belgesi alabilirsiniz ve antrenörlük alanında kendinizi yeterince geliştirdiğiniz takdirde bir spor kulübünde antrenör veya kondisyon koçu gibi mesleklere sahip olabilirsiniz. Bu gibi mesleklere kolayca sahip olmak göründüğünden daha zordur aslında. Mesela spor yöneticiliğini ele alabiliriz. Mezun olduktan hemen sonra bu işe sahip olmak pek mümkün değildir. Öncesinde biraz deneyim ve bilgi edinmeniz gerekmektedir. Bu sebeple sizler için özel kurulan antrenör kadromuzda deneyimli isimler bulunmakta. Bu antrenörlerimize istediğiniz her soruyu sormakta özgürsünüz. Güngören BESYO Spor Akademisi olarak sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.